MENY STÄNG

Media

Hos Fiskaregården är det alltid något som händer. Nedan finner du information om större händelser i bolaget samt kontaktpersoner och länkar till våra sociala medier.

Senaste från Fiskaregården

Nyheter

19 mar 2021

Ytterligare ett bostadsprojekt färdigställt av Fiskarergården

I villaområdet på Hjuviks bryggväg i Torslanda utanför Göteborg har Fiskaregården låtit uppföra Brf Leopold, ett flerfamiljshus innehållande elva moderna lägenheter. Byggnationen har pågått i ca ett års tid och inflyttning sker nu enligt tidsplan, detta trots rådande Corona pandemi.

Läs mer
10 mar 2021

Fiskaregården köper två fastigheter i Alingsås

Fiskaregården Investment AB utökar sin fastighetsportfölj och köper två fastigheter i centrala Alingsås. Fastigheterna har en total uthyrningsbar yta om 3 540 kvm och innehåller butikslokaler, kontor-, lager- och restaurangverksamhet med bland annat Mekonomen, Swedish Hydro Solutions och Carglass som hyresgäster.

Läs mer
22 dec 2020

Fiskaregården säljer logistikpark i Jönköping

HanssonGruppen, Vaggeryd logistikpark. Fastigheten har en lokalyta på ca 38 000 kvadratmeter och en total markyta om 525 000 kvadratmeter. Köpare är Odd Molly International AB (publ) som avser utveckla fastigheten ytterligare.

Läs mer
1 sep 2020

Fiskaregården förvärvar fastigheter i Vaggeryd och bygger ny logistikpark

Fiskaregården har i ett jointventure med Hanssongruppen Invest AB förvärvat två fastigheter i Vaggeryd från företaget Scandbio AB. Fastigheterna består dels av byggbar mark och dels befintliga lokaler på totalt 38 000 kvm

Läs mer

Följ oss i sociala medier

Vi gillar att hålla kontakt med våra kunder och partners. Följ oss gärna i våra kanaler.

Instagram

Linkedin

Prata med oss

Mediakontakter

Magnus Clavegård

VD

0708–732000
magnus.clavegard@fiskaregarden.com

Tomas Järund

KOMMUNIKATIONSANSVARIG

0704-455087
tomas.jarund@fiskaregarden.com