MENY STÄNG

En del av västkustens framtid

Fiskaregården

På Fiskaregården utvecklar och förvaltar vi fastigheter med en särskild känsla för platsen och människorna som bor där.

Hur allt började…

Fiskaregårdens första fastighetsprojekt startade 2012 och hette just Fiskaregården. Ett antal arkitektritade skärgårdshus av Annelie Drackner på Tengbom uppfördes på Källö-Knippla, i Göteborgs skärgård. Därefter blev det snabbt fler projekt i Öckerö kommun. 2018 startades så Fiskaregården Investment och redan 2020 förvärvades Sörhallstorgets Holdings hela fastighetsbestånd. Därmed säkerställdes förutsättningarna för en fortsatt stark tillväxt.

Vi drivs av att bidra på vårt lilla sätt med att utveckla bostadsmarknaden i regionen och tillsammans med partners bygga en ännu attraktivare plats att bo och verka i.

Magnus Clavegård,
VD Fiskaregården

Riktigt bra funktion och design

Våra bostäder vänder sig till den medvetne köparen som ställer höga krav på livskvalitet och som uppskattar det unika i varje bostad. Varje projekt fokuserar därför på smart funktion och god design ner till minsta lilla detalj. Vi bygger de hus vi vill se omkring oss och själva vara i, helt enkelt.

Lokal förankring

Fiskaregården har Bohuslän och Västra Sverige i sitt DNA. Det är här vi vuxit fram som bolag och det är för västkusten vårt hjärta klappar – för dess historia och vår gemensamma framtid. Därför använder vi oss så klart också av lokala entreprenörer och material i så stor utsträckning som möjligt.

Starka samarbetspartners

Goda samarbeten är som en vänskap – man håller ihop därför att man kompletterar varandra och har liknande syn på saker och ting. Vi samarbetar med arkitekter, byggare och mäklare som vi anser vara de bästa i landet.

Läs mer

Investeringar – ett nytt kapitel

Idag drivs Fiskaregården med en ambitiös tillväxtplan och utöver fastighetsutveckling och förvaltning ingår även ett investmentben där vi fokuserar på rörelsedrivande bolag inom fastighetssektorn. Vår stora erfarenhet av att bygga bolag har gett oss en förståelse för vad som krävs för att skapa lönsam tillväxt. Det gör också att när vi går in i nya företag, så har vi alltid ambitionen att bli en långsiktig partner där vi är operativt involverade i styrelsearbetet.

De senaste tillskotten i Fiskaregården är Strömsdal kök, som levererar lokalt producerade kök av mycket hög kvalitet. Nyligen förvärvades också en aktiepost i Fasadgruppen, som är ett av de ledande bolagen inom fasadrenoveringar i Sverige.


KONTAKTPERSON

Magnus Clavegård
magnus.clavegard@fiskaregarden.com
0708 73 20 00