MENY STÄNG

Vi utvecklar fastigheter för framtiden

Våra projekt

Vi utvecklar bostäder likväl som kommersiella fastigheter och har alltid många spännande projekt på gång. Här hittar du ett axplock av aktuella, kommande och genomförda projekt.

AKTUELLT NU

Exklusiva våningar i Fjällbacka

Badis

I den gamla badrestaurangen beläget mitt i vackra Fjällbacka uppför vi 11-12 exklusiva våningar med majestätisk utsikt över Fjällbackas hamninlopp.

Läs mer

Här bygger vi för framtiden

Kommande projekt

Studentbostäder i Lunden

Lunden är ett mycket trevligt område nära Redbergsplatsen i Göteborg. Här hoppas vi få möjlighet att låta studenter bo under studietiden och vi inväntar nu startbesked för vår detaljplan kring ca 60 nya lägenheter. Vi har en ambition om att planarbetet skall vara startat 2021 och att våra bostäder är redo för inflyttning till hösten 2023.

Strandnära bostäder och en restaurang på Källö-Knippla

Vid det gamla varvsområdet på Källö-Knippla planerar vi 30-tal nya bostäder och restaurang. Ett havnära boende i fantastisk miljö. Här pågår just nu ett planarbete för att förverkliga vår vision.

PORTFOLIO

Det här har vi byggt


Fiskaregården

KÄLLÖ-KNIPPLA 2012

Fiskaregården var de första fastigheter vi uppförde på Källö-Knippla, Öckerö kommun. Längst upp på ön spanar nu dessa unika tvåplansvillor ut över havet.

Läs mer


Fiskaregränd

KÄLLÖ-KNIPPLA 2014

Fiskaregränd uppfördes alldeles bredvid Fiskaregården. Husen är byggda i New England-stil och stod klara 2014.

Läs mer


Röddeviga

KÄLLÖ-KNIPPLA 2016

Den utfasade skolan fick ett nytt liv när vi byggde om fastigheten till lägenheter med anslutning till öns naturskyddsområde.

Läs mer

Leopold

HJUVIK 2021

Hjuviks bryggväg ligger vid Lilla Varholmen, i Torslanda. På platsen för den gamla lanthandeln har vi bygg ett falurött flerfamiljshus i modern stil.

Läs mer